Holter tk se použije, když je běžné měření tlaku neprůkazné

Holter tk
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 27.2.2019 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Říká se, že hezká zdravotní sestra udělá s pacientovým tlakem takový kotrmelec, že je vlastně takové vyšetření bezcenné. Tento bonmot vyjadřuje, že měření tlaku závisí na více faktorech, které lze jen těžko pominout. Stačí i jen pacientovi pomyšlení, že lékař zjistí nějaké hodnoty, které budou svědčit o závažné chorobě, a tlak rázem stoupá. Pokud má lékař podezření, že právě jeho pacient je náchylný k takovému chování, je vhodnější volit holter tk.  Je to přístroj, který měří tlak kontinuálně po dobu 24 či 48 hodin. Lékař má pak dokonalý přehled, jak se tlak krve pohybuje při běžné denní činnosti.

Holter tk od firmy Seiva je pro pacienta komfortní

A jaký holter tk zvolit? Nabídka je široká, proto je dobré vybrat takový, který je vysoce přesný a poskytne lékaři co nejvíce informací a zároveň je komfortní po pacienta. Například holter tk TonoTrack od firmy Seiva splňuje ty nejnáročnější požadavky. Využívá tlakoměrný modul od společnosti Suntech Medical, který získal známku nejvyšší kvality pro systolický a diastolický tlak. Disponuje výjimečně jednoduchým ovládáním, má pouze jedno pacientské tlačítko, které lze použít při pacientově osobní hygieně, kdy je nutné zařízení sundat.

Holterové přístroje umí více než jen měřit tlak

Holter tk firmy Seiva lze propojit se všemi ambulantními programy, které se v České republice používají, například Amicus, Medicus, PC-Doktor,  Smart-Medic a další. Uživatelé oceňují, že k zařízení TonoTrack lze použít hygienické návleky na manžety, které zvyšují komfort pacienta a prodlužují životnost manžet samotných. Důležité je i to, že holterový přístroj je malý, velmi tichý a nebrání běžným činnostem pacienta. Tužkové baterie umožní až pětidenní provoz. Má i další výhody, například vytiskne deník pacienta při opětovném nasazení.

 

Témata: holter TK, holter EKG EKG, měřiče EKG, přístroje EKG, zakoupit EKG holter | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300