Využití světelné reklamy

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.12.2012 | Média, marketing

Hradec Králové (Pressweb) - Světelná reklama je jedním z nejefektivnějších prostředků propagace. Na její výrobu a realizaci se specializuje společnost Prost, která zabezpečuje rovněž orientační systémy a reklamní věže. Světelná reklama se nejčastěji nachází v blízkosti obchodních center a hypermarketů. Buď se umísťuje přímo na již zmíněné reklamní pylony nebo například na střechu či stěnu budovy. Pro osvětlení reklamního loga či nápisu se nejčastěji využívá LED nebo LCD technologie. Dříve se světlo zajišťovalo prostřednictvím neonových trubic.

Kvalitně zpracovaná světelná reklama je zárukou vašeho úspěchu. Díky osvětlení je viditelná ve dne i v noci. Pokud se instaluje na reklamní věž, máte možnost pracovat prakticky s neomezeným prostorem. Navíc můžete přímo cílit na své potenciální zákazníky - klienty. Se světelnou reklamou se dnes setkáte skoro na každém kroku. Její velkou výhodou je, že investujete pouze do pořízení a již více se o ní nemusíte starat.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
PSHK's picture
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Tschechische Republik
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854