Bank of America Merrill Lynch je číslom 1 vo výskume nových trhov, Emerging Market Research, podľa prieskumu finančnej publikácie Institutional Investor

Banka Citi zaznamenala obrovský náskok v ročnom hodnotení regiónov, Emerging Europe, the Middle East and Africa, najlepšími analytikmi vo výskume
Zadavatel: Marketwired, LP. | 8.6.2016 | Finance, ekonomika

NEW YORK, New York--(Marketwired / Pressweb - 7. júna 2016) - Banka Bank of America Merrill Lynch získala už po štvrtý rok prvé miesto v exkluzívnom ročnom hodnotení Emerging Europe, Middle East & Africa Research Team publikovanom v Institutional Investor analytikmi týchto regiónov v oblasti najlepších predajov. Spoločnosť zabodovala vo všetkých 21 sektoroch tohto prieskumu, okrem pokrytia v strednej a východnej Európe (CE3).

Kompletné výsledky nájdete na stránke www.institutionalinvestor.com/rankings.

Celkový výsledok tímu J.P. Morgan vzrástol o jeden bod, na 14, čo stačilo na postup tejto banky na 2. miesto. Banka Citi sa vyšplhala na tretie miesto po zlepšení celkových výsledkov z 8 na 13. Deutsche Bank, ktorá bola spoločnosťou číslo 2 v predošlom roku, klesla na štvrté miesto a posunula sa o štyri pozície nadol s výsledkom 11. Spoločnosť UBS je na rovnakom 5. mieste. Jej výsledok vzrástol o jeden bod, na desať bodov.

Výskum Emerging EMEA Research Team 2016 reprezentuje mienku viac ako 630 jednotlivcov z 375 inštitúcií, ktoré súhrnne spravujú 320 miliárd USD v imaniach a 157 miliárd USD vo vzrastajúcom dlhu EMEA pre tieto regióny.

V tohtoročných výsledkoch je zastúpených šestnásť spoločností, vrátane dvoch, ktoré sa neobjavili v minulom roku: BCS Global Markets a Wood & Co.

V zozname pre tento rok vystupuje celkovo 134 vedúcich tímov, ktoré sú zaradené do troch najlepších skupín v každom sektore, a zahŕňajú v niektorých prípadoch aj porazených finalistov. Kompletná správa menuje 325 pracovníkov výskumu reprezentujúcich 41 organizácií, ktorí získali minimálny počet hlasov a splnili kvalifikačné predpoklady.

Pre ďalšie informácie kontaktujte Esther Weisz na čísle 212-224-3307 alebo emailomeweisz@iiresearchgroup.com.

O publikácii Institutional Investor
Už takmer 50 rokov sa Institutional Investor medzi poprednými finančnými publikáciami vyznačuje najmä priekopníckym žurnalizmom a priamym štýlom, ktorý poskytuje čitateľom na celom svete podstatné informácie. Institutional Investor takisto vykonáva mnohé výskumy v oblasti majetku a rebríčky, ktoré slúžia ako uznávané štandardy v odvetví. Pre ďalšie informácie navštívte www.institutionalinvestor.com.

Kontakt:
Esther Weisz
eweisz@iiresearchgroup.com
(212) 224-3307

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired
13818 SW 152nd Street, # 374