BroadSoft Connections 2015: Spoločnosť BroadSoft predstavuje iniciatívu UC-One v rámci projektu Tempo ako hnaciu silu budúcej práce

Zadavatel: Marketwired, LP. | 28.10.2015

Spoločnosť BroadSoft tiež prekročila počet 12 miliónov zavedených unifikovaných komunikačných liniek, čo odzrkadľuje silnú trakciu na trhu a globálny dopyt po UCaaS

PHOENIX, AZ--(Marketwired / Pressweb – 26. október 2015) – Spoločnosť BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes predstavila Projekt Tempo – novú iniciatívu založenú na ponuke UC-One® spoločnosti BroadSoft, ktorá bude hnacou silou pre budúce práce pre malé až veľké spoločnosti. V rámci projektu Tempo sa predpokladajú nové cloudové služby UC-One, ktoré umožnia jednotlivcom a tímom dosahovať nové úrovne produktivity integrovaním komunikácie v reálnom čase a spolupráce, cloudových aplikácií a kontextovej inteligencie do jednotného zážitku pre koncového používateľa.

Projekt Tempo je jednou z niekoľkých noviniek, ktoré boli predstavené a demonštrované na stretnutí BroadSoft Connections 2015. Toto podujatie je každoročnou konferenciou používateľov značky BroadSoft z celého sveta a je jedným z najväčších v odvetví. Koná sa 25. – 28. októbra 2015 v meste Phoenix, Arizona. Spoločnosť BroadSoft® tiež oznámila, že prekročila počet 12 miliónov cloudových zavedených unifikovaných komunikačných liniek na celom svete. Okrem toho spoločnosť BroadSoft ohlásila, že v novembri 2015 bude k dispozícii najnovšia verzia služby BroadCloud®, ktorá teraz poskytovateľom služieb prináša kompletný súbor funkcií UC-One a využíva plne riadenú hosťovanú službu spoločnosti BroadSoft.

Prvým krokom v realizácii Projektu Tempo bude vydanie beta verzie „hubu UC-One“ v prvom štvrťroku 2016. Hub UC-One je cloudová služba, ktorá spája komunikáciu v reálnom čase s cloudovými aplikáciami a ponúka kontextovú inteligenciu, čím umožňuje používateľom zvyšovať efektivitu a produktivitu. Beta verzia bude najskôr spustená v aplikácii UC-One Communicator spoločnosti BroadSoft pomocou prehliadača Google Chrome a okrem služieb Concur, Redbooth a Twitter bude obsahovať štandardné integrácie cloudových aplikácií so službami Gmail, Google Calendar a Google Drive.

Hub UC-One posilňuje produktivitu a efektivitu pracovnej sily
Spoločnosť BroadSoft v súčasnosti verí, že produktivita pracovnej sily vo firme trpí, pretože rôzne nástroje a štandardné aplikácie používané tímami a pracovníkmi na komunikáciu poskytujú iba úzko špecifikované riešenia a nie sú prepojené s pracovnými procesmi. Tak často vzniká roztrúsená komunikácia, neefektívne mítingy a dochádza k fragmentácii pracovných postupov, čím sa znižuje produktivita a zhoršuje sa prijímanie rozhodnutí.

Projekt Tempo je víziou kontextuálnej unifikovanej komunikácie budúcej generácie od spoločnosti BroadSoft – komunikácie, ktorá sa zameriava na vývoj a dizajn produktov a technológií okolo nasledujúcich hlavných komponentov:

• Hub UC-One, nový centralizovaný zážitok pre používateľov, ktorý spája fragmentovanú komunikáciu a informácie na pracovnej ploche aj keď ste v pohybe
  • UC-One, komplexné cloudové riešenie s vedúcim postavením na trhu, ktoré obsahuje najširšiu škálu služieb na komunikáciu v reálnom čase, čo je základ hubu UC-One
  • Integrácie aplikácií, ktoré umožňujú používateľom vymieňať si informácie pomocou vopred inštalovaných a vlastných cloudových aplikácií a sociálnych médií priamo z UC-One
  • Kontextová inteligencia, ktorá predstavuje a integruje informácie závislé od situácie, napríklad používateľské konverzácie, sociálne profily, projekty, súbory, dostupnosť a iné
  • Firemné posielanie správ, ktoré umožňuje používateľom vytvárať samostatné a trvalé projektové miestnosti na zdieľanie dokumentov, riadenie úloh, koordináciu aktivít atď.
  • Unifikované služby adresára, ktoré umožňujú poskytovateľom služieb združovať pokročilé schopnosti spoločnosti BroadSoft pre komunity spoločností mimo hraníc ich siete
  • Aktivácia stavebných blokov, medzi ktoré patrí softvér Open Source, SDK, API a softvérové knižnice pre integráciu a prispôsobovanie aplikácií tretích strán

„Skutočnosť, že spoločnosť BroadSoft podporuje 26 z najlepších 30 globálnych poskytovateľov služieb, dokazuje náš úspech a vedúce postavenie na trhu,“ povedal Michael Tessler, generálny riaditeľ spoločnosti BroadSoft. „Veríme, že Projekt Tempo je inovatívna iniciatíva, ktorá rozširuje pozíciu spoločnosti BroadSoft ako globálneho lídra na trhu UCaaS, vytvára nové zdroje príjmov pre poskytovateľov služieb a uspokojuje potreby vznikajúcej pracovnej väčšiny tohto tisícročia v oblasti komunikácie a spolupráce.“

Poskytovatelia služieb budú mať možnosť poskytovať služby BroadSoft UC-One a Projekt Tempo cez platformu BroadWorks® alebo ako plne riadenú hosťovaciu ponuku z cloudovej infraštruktúry spoločnosti BroadSoft, BroadCloud.

Ak chcete mať prehľad o všetkých novinkách na konferencii BroadSoft Connections, navštívte webstránku konferencie a sledujte spoločnosť na portáli Twitter.

O spoločnosti BroadSoft:
Spoločnosť BroadSoft je popredný poskytovateľ cloudových softvérov a služieb, ktoré umožňujú poskytovateľom mobilných sietí, pevných sietí a káblových služieb ponúkať unifikované komunikácie prostredníctvom internetového protokolu. Základná komunikačná platforma spoločnosti umožňuje sprostredkovanie širokého okruhu firemných a spotrebiteľských hovorov, správ a spojených komunikačných služieb, vrátane pobočkovej telefónnej ústredne, video hovorov, textových správ a konvergovaných služieb mobilných a pevných sietí. Ďalšie informácie nájdete na stránke http://www.BroadSoft.com.

Vyhlásenia zamerané do budúcnosti

Táto tlačová správa obsahuje vyhlásenia zamerané do budúcnosti v zmysle Zákona o reforme súdnych sporov v oblasti súkromných cenných papierov z roku 1995. Tieto vyhlásenia zamerané do budúcnosti možno rozpoznať na základe používania termínov a fráz, ako sú napríklad „plánovať“, „môcť“, „umožniť“ alebo iné podobné termíny a frázy. Okrem toho môžu obsahovať vyhlásenia týkajúce sa implementácie a výhod ponuky nových služieb BroadCloud v rámci Projektu Tempo. Výsledky udalostí opísaných v týchto vyhláseniach zameraných do budúcnosti budú závisieť od známych a neznámych rizík, nejasností aj iných faktorov, ktoré môžu spôsobiť to, že naše aktuálne výsledky sa budú výrazne líšiť od výsledkov uvedených v našich vyhláseniach zameraných do budúcnosti, pričom tieto rozdiely môžu zahŕňať napríklad finančné alebo iné výhody pre spoločnosť BroadSoft, jej poskytovateľov služieb a iných vyplývajúce z využívania ponúk služieb spoločnosti BroadSoft v rámci Projektu Tempo, ako aj faktorov uvedených v časti „Rizikové faktory“ Formulára 10-K spoločnosti BroadSoft na rok končiaci 31. decembrom 2014, ktorý dňa 25. februára 2015 zaregistrovala Komisia pre výmenné operácie a cenné papiere (SEC), a v iných dokumentoch zaregistrovaných prostredníctvom SEC. Všetky informácie v tejto tlačovej správe sú aktuálne k 26. októbru 2015. Ak to nie je právne stanovené, spoločnosť BroadSoft nie je povinná zo žiadnych dôvodov verejne aktualizovať žiadne tu uvedené vyhlásenie zamerané do budúcnosti tak, aby toto vyhlásenie prispôsobila konkrétnym výsledkom alebo zmenám očakávaní.

Mediálne kontakty:
Brian Lustig
PR zo spoločnosti Bluetext pre spoločnosť BroadSoft USA
+1 301.775.6203
brian@bluetext.com

Vzťahy s investormi:
John Kiang, CFA
BroadSoft, Inc.
+1 240.720.0625

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida