Nová páka na podvody s nemovitostmi

Jak na podvody s nemovitostmi
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 23.5.2016 | Služby

Praha (Pressweb) - Podvody s nemovitostmi jsou častým předmětem řešení kriminalistů a podle statistik jich neustále přibývá. Na zfalšované papíry lze totiž udělat změny, které pak vlastníka stojí hodně peněz a někdy i slz. Právě proto byla vyvinuta služba hlídací pes katastru, který se snaží chránit majitele. A vše stojí oproti případné ztrátě několik set korun. Policie ČR tedy radí: Pokud jste vlastníkem nemovitosti, pořiďte si pro její ochranu neúprosného parťáka.

Hlídací pes katastru upozorní na každý podezřelý pohyb

Stejně jako vás domácí mazlíčci chrání před nechtěnými návštěvami zlodějů, funguje i hlídací pes katastru podobně. Jen je to rváč, který působí online. Celá služba je postavená na monitoringu údajů v katastru. Cokoliv tedy jen trochu zavání podvodem s nemovitostmi, hlídací pes katastru okamžitě vyčenichá a svého pána upozorní sms a e-mailem.

A na co má hlídací pes katastru speciální senzor? Především na změny v listu vlastnictví a tzv. plomby majetku. Právě plomba majetku je totiž znamením, že je s nemovitostí manipulováno, protože plombou je opatřen takový majetek, u kterého bylo zažádáno o změnu vlastnických nebo věcných práv. A právě v takovou chvíli hlídací pes katastru zaštěká a dá vám vědět, že se máte mít na pozoru.

Prevence je lepší než léčba soudním sporem

Podvody s nemovitostmi jsou trestným činem, který se může vyhnout většině majitelů. Nic však není jisté, a tak je vždy lepší prevence než následné řešení problémů zdlouhavými soudními spory. Obzvláště v prostředí české justice, kde je jakýkoliv soud na dlouhý čas, který znamená vysoké náklady. A úspěch v nich navíc nemusí být jistý. Hlídací pes katastru je tedy inovativní služba, která se snaží zajistit majitelům klidný spánek. Pojistěte se proti podvodníkům pohodlným způsobem a vyzrajte tak na případné zloděje.

Témata: podvody s nemovitostmi, podvody v katastru, hlídací pes katastru | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2