Jaké výhody vám může nabídnout správa nemovitostí?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 22.2.2022 | Reality, bydlení

Pronajímání nemovitostí je v současnosti jedna z těch nejlepších investic, kterou v současnosti můžete udělat. Nemovitost jako taková neustále získává na vyšší a vyšší hodnotě, přičemž vám peníze z pronájmu generují příjemný zisk, který mimo všeho jiného zároveň platí údržbu a rozvoj nemovitosti.

Na konci toho, kdy vás tak pronájmy přestanou bavit, můžete nemovitost i jednorázově prodat. To všechno zní naprosto dokonale, že ano? Ještě u toho bohužel musíte skoro denně čelit různým rizikům, která jsou spojena s pronájmem nemovitostí. Naše realitní kancelář vám ale nabízí možnost, jak tato rizika za minimální investici plně odbourat.

Správa nemovitostí váš ochrání před riziky

Naše kancelář happyhouse-sprava.cz je jednou z těch, které se věnují správě nemovitostí velice aktivně. Po hlavním městě Praze a jejím okolí, zastupujeme celou řadu podnikatelů. Hlavním důvodem, proč jednotliví klienti na správu nemovitostí spoléhají, je minimalizace rizik spojených s jejich pronájmem.

Hlavním rizikem je naplacení nájemného, nebo škody způsobené nájemníky. Naše realitní kancelář dokáže v tomto případě plně zastoupit jak právě, tak i komunikačně vaši osobu. Vy navíc máte garantované peníze od nás, a případné problémy řešíme přímo my.

Nebojte se o technologický stav

Především správa činžovních domů je specifická v tom, že hledí hodně na technologický stav nemovitosti. Technologický stav nemovitosti jako takový je pro větší stavby rozhodně jednou z těch věcí, ve kterých může vzniknout celá řada problémů.

Správa nemovitostí tak nabízí kompletní technologický dohled. Jednou součástí jsou pravidelné technologické revize, a hlídání revizí všech energetických zdrojů, požárního zabezpečení a celé řady dalších okolností. Mimo toho ale počítejte také s tím, že máte k dispozici nonstop servis.

Region: Praha

MediaUp Agency s.r.o.