VistaJet přidává 5 nových letadel Global do svého letadlového parku v prvním čtvrtletí 2014

VistaJet's fleet now over 40 aircraft strong
Zadavatel: Marketwired, LP. | 20.5.2014 | Auto-moto, logistika

VistaJet  má v současnosti více než  40 letadel

Dodávka nových letadel Challenger 350 a Challenger 605, které se stanou součástí letadlového parku společnosti, je plánována na třetí čtvrtletí 2014

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired / Pressweb - May 16, 2014) - Poznámka pro editora: K této tiskové zprávě je připojena fotografie.

VistaJet, přední globální obchodní letecká společnost, pokračuje ve své celosvětové expanzi přidáním pěti letadel Bombardier Global v hodnotě více než $250 milionů dolarů do svého letadlového parku v prvním čtvrtletí 2014. VistaJet v roce 2014 ještě očekává dodávku téměř 10 nových letadel Challenger 350 a maximálně 10 letadel Challenger 605. Začátek dodávky letadel Challenger je plánován na třetí čtvrtletí tohoto roku.

,,Toto je opravdu skvělý začátek roku," řekl Thomas Flohr, zakladatel a prezident společnosti VistaJet. ,,Pokračujeme v plánech dodávek letadel Global a rozšiřování našeho letadlového parku. Jen v posledních dvou březnových týdnech jsme převzali dodávku čtyř letadel Global, co doposud nemělo obdoby."

Společnost je také na dobré cestě k obnoveném parku letadel se středním a dalekým doletem. Současný park letadel Challenger 605 bude kompletně obnovený, přičemž letadla Challenger 350 nahradí současný park letadel Learjet 60 XR. ,,Cílem společnosti VistaJet je nabízet špičkové letadla, a priori nových, s průměrným věkem 2 roky, přičemž všechna provozovaná letadla jsou ještě v záruce výrobce," řekl pan Flohr.

,,Obzvlášť mě těší zavedení letadel Challenger 350 do letadlového parku, protože sám jsem byl aktivní součástí fokusní skupiny pro toto letadl. Toto letadlo nabízí úžasnou kombinaci špičkové kabinové technologie a celkového výkonu. Mohu potvrdit, že letadla Challenger 350 společnosti VistaJet nabízejí jedinečnou konfiguraci zaměřenou na maximální pohodlí, soukromí a bezpečnost. Obnovení parku letadel Challenger se uskuteční do konce tohoto roku," řekl p.  Flohr.

VistaJet je jediným operátorem ve své třídě, který nabízí hostesku na všech svých letech. Letadlo Challenger 350 společnosti VistaJet nabízí konfiguraci osmi dvojitých sedadel, jakož i sklápěcí sedalo pro hostesku a přepážkové dveře mezi kuchyňkou a hlavní kabinou, což zajišťuje maximum místa k sezení, i soukromí.

Flohr na závěr uvádí: ,,VistaJet je jedinou luxusní značkou v leteckém průmyslu, která se zaměřuje na poskytování diskrétních a na míru šitých služeb. V roce 2013 jsme přepravili 27,000 pasažérů na 11,000 mezinárodních letech. Létání s VistaJet je jednoduché: inovativní letecké řešení jsou navrženy pro individuální potřeby každého zákazníka, přičemž jsou zaručeny maximální bezpečnost a hodnota bez jakéhokoli rizika.

Tento jednoduchý podnikatelský model znamená, že letadlový park společnosti VistaJet je k dispozici všem programovým zákazníkům - s garantovanou dostupností - nabízejíc skutečně celosvětový dosah bez dodatečných nákladů."

O společnosti VistaJet

VistaJet vlastní a provozuje největší soukromě vlastněný park korporátních letadel Bombardier - více než 40 - z nichž většina jsou velko-kabinová letadla s dalekým doletem Global a Challenger. Globální strategií společnosti VistaJet, která je celosvětově známá svou důsledností a jako jediný operátor nabízí identický design kabin letadel v rámci svého parku, je dopravovat své zákazníky do každého koutu světa díky celosvětovému pokrytí, což z ní činí jasného vůdce v rámci průmyslu s nesrovnatelnými zkušenostmi letů do a z těžko přístupných destinací.

Zprávy a informace jsou dostupné na www.vistajet.com.

Bombardier, Global, Challenger, Learjet, Challenger 350, Challenger 605 a Learjet 60 XR jsou ochrannými známkami firmy Bombardier Inc. nebo jejích dceřiných společností.

Chcete-li zobrazit fotografii související s touto tiskovou zprávou, navštivte prosím následující odkaz: http://file.marketwire.com/release/glob0516.jpg

Kontaktní informace

Kontakty:
VistaJet
Danielle Boudreau
Výkonná viceprezidentka pro marketing,

propagaci značky a styk s veřejností
+44 (0) 7824144745
danielle.boudreau@vistajet.com

Teneo Strategy
Chris Williams
chris.williams@teneostrategy.com