Samolepky na stěnu dodají styl

Samolepky na stěnu
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 19.9.2016 | Služby

Praha (Pressweb) - Máte v bytě pěkný nábytek, vkusně vymalováno, ale něco ještě chybí, aby váš interiér dostal zajímavý náboj?  Vyzkoušejte samolepky na stěnu. Jde o jednoduchou kresbu v jedné barvě, většinou bílé, která jednoduchými tahy zachycuje známou architektonickou stavbu, zvíře, rostlinu nebo abstraktní motivy. Není to jako polepit stěnu tapetou, samolepky na zeď jsou zcela něco jiného. Jen doplní barevný tón stěny nějakým motivem. Vhodný motiv si můžete nalepit na stěnu u kuchyňského stolu, za sedačkou či v ložnici.

Samolepky na stěnu znázorňují jednoduché motivy

Samolepky na stěnu jsou v mnoho variantách, ale vždy jde o jednoduché linie, které nezakryjí barevný tón na stěně, protože jde většinou o kontury obrázku. Vyzkoušejte samolepky na zeď v kuchyni s liniemi kouřícího hrnce nebo obrysem veselého kuchaře. Uvidíte, hned se vám začnou sbíhat sliny na dobré jídlo, je to jako podmíněný reflex.  Anebo samolepky na zeď s motivem květiny či stromu? Hodí se do obýváku nebo do ložnice. Obrazy v interiéru se už nenosí. Překypovaly barvami a to mnohdy narušovalo jednoduchý ráz pokoje. Lepší jsou samolepky na stěnu, protože jsou jenom obrysem, letmo načrtnutým motivem.

Zajímavé reliéfy slavných měst - New York či Hong Kong

Kdysi byly oblíbené tapety, které ukazovaly nějaký výjev z přírody. Ale ukázalo se, že se časem omrzí, protože se musíte dívat na stále stejný nehybný výjev. Samolepky na stěnu jsou něco jiného. Nejsou jako rána pěstí do obličeje, ale jen vkusně doplňují barevnou plochu stěny. Nic na vás neútočí, jde o nevtíravý obrázek. Samolepky na zeď nepředstavují jen přírodní motivy. Kdo obdivuje architekturu, v nabídce v kategorii samolepky na stěnu jsou slavné světové stavby, například Eiffelova věž v Paříži, Koloseum v Římě či slavné mosty, například Golden Gate Bridge, reliéfy velkoměst jako Chicago, Hong Kong a New York.

Témata: samolepky na stěnu, samolepky na zeď, samolepky, samolepka, samolepky na míru | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2