Virtuální život ne, virtuální zábava ano

O tom, že internet ovládá svět, není pochyb. Internet dokáže být dobrým pomocníkem, ale skýtá i řadu nástrah.
Zadavatel: GIT.cz | 19.5.2016 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Na internetu najdeme radu, kdykoli ji potřebujeme. Nejste si jisti, zda to, co se objevilo na kůži vašeho potomka, jsou neštovice? Mrkněte na internet, najdete stovky obrázků, popis průběhu nemoci, doporučenou léčbu, způsoby přenosu i inkubační dobu. Zkrátka vše, co potřebujete vědět, abyste nemoc úspěšně zvládli a měli pocit, že jste tak učinili zodpovědně a co nejlépe. Chystáte se s miminkem na první příkrmy? Pediatr vám udělí základní rady, ale pak vás nejspíš odkáže na nějaké chytré webové stránky, kde se dozvíte veškeré detaily. Kupujete pračku nebo kolo? Na internetu zjistíte reference a zkušenosti ostatních lidí, nejvýhodnější cenové nabídky a můžete i uskutečnit samotný nákup, aniž byste vytáhli paty z domu.  Hledáte práci? Dnešní trh práce by snad bez internetu ani nemohl existovat. Uchazeči o práci zde mohou nejen najít aktuální nabídky zaměstnání, ale rovněž získat cenné rady a načerpat inspiraci pro svůj osobní rozvoj a kariéru. Výjimkou není ani online komunikace přímo s personalisty firem. Internet rovněž nabízí bezpočet možností zábavy pro volný čas a může se stát i životním stylem. Ať už si zde vyhledáváte novinky ze světa sportu, politiky nebo ze života známých osobností, hrajete hry, rádi si listujete online magazíny a internetovými časopisy nebo jste nadšený blogger či YouTuber.  Zábava na internetu je neomezená. Přesto bychom mu neměli zcela propadnout. Je fajn moci si přečíst zajímavé články v online časopise, když máte zrovna pauzičku v práci nebo čekáte v restauraci na schůzku, nicméně si někdy zkuste vzít do ruky i klasickou knihu nebo vyrazte ven mezi lidi. Využívejte výhod, které internet nabízí, ale nedovolte mu zcela vás ovládnout. Časem by se totiž mohlo stát, že místo skutečného života budete žít pouze ten virtuální.

TUKUTUKU magazín

Témata: zaměstnání, kariéra, internetový magazín, internetový časopis, zábava na internetu, online časopis, online magazín, web-zin, tukutuku

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389