Užívejte si bezpečného výdělku ze svých nemovitostí díky správě bytů!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 17.7.2023 | Reality, bydlení

Kdokoliv někdy pronajímal jednu či více bytových jednotek tak moc dobře ví, že se nejedná ani zdaleka o jednoduchou záležitost. Zcela naopak jsou pronájmy nemovitostí příjemným výdělkem, který ale znamená také mnohá rizika.

Donedávna přitom majitelé museli čelit takovým rizikům hlavně sami. To ale mění moderní služby, mezi které patří také naše správa nemovitostí. A společně se dnes podíváme na to, co vám v rámci této správy můžeme přinést.

Finanční jistota za všech situací

Naše společnost happyhouse-sprava.cz spravuje v současnosti ohromné množství nejen bytů, ale také domů nebo dokonce celých bytových činžovních domů. U všech případů přitom mohou klienti spoléhat hlavně na jednu zásadní výhodu. U nás máte naprostou jistotu toho, že finanční situace bude konečně stabilní. Důvodem je totiž fakt, že pokud kdokoliv nezaplatí nájemné, tak to řešíme pouze my. Vy máte svoje peníze už dávno slíbené a každý termín je vyplácí naše kancelář bez ohledu na to, jak na pozadí dojde k plnění povinností.

Každému šitá přesně na míru

Napadnout vás ale může, že se pro vás služba nehodí v případě, kdy pronajímáte svoji vlastní jedinou nemovitost. To ale rozhodně není pravda! Jednou ze zásadních výhod, které vám může přinést správa nemovitostí je také to, že je vždy individuálně plánována. Můžete si tak vybrat přesně to, co chcete v rámci správy plnit. A každá nemovitost dostává individuální cenu rovnou rozsahu podnikání.

Všechny starosti na jednom místě

Nemusíte už nutně hledat pomoc na několika místech. Naše společnost vám dokáže v rámci správy bytů nabídnout opravdu komplexní pomoc. Součástí je tak vedení agendy, hlídání všech smluv a aktuálností, vybírání samotného nájemného a komunikace s klienty, a dokonce také technologický dohled a údržba nemovitosti.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484