Violoncellový koncert ve Vojenském kostele

Koncert sourozeneckého violoncellového Dua Brikcius ve Vojenském kostele sv. Jana Nepomuckého na Hradčanech
Zadavatel: www.brikcius.com | 14.11.2017 | Kultura, hudba, divadlo
Duo Brikcius - http://Festival.Brikcius.com
Autor fotografie:
Duo Brikcius - http://Festival.Brikcius.com

Festival Brikcius - 6. ročník cyklu koncertů komorní hudby v Praze (1. - 16. listopad 2017)

Praha (Pressweb) - Jste zváni na závěrečný violoncellový koncert 6. ročníku Festivalu Brikcius DUO BRIKCIUS & OffenBACH, který se koná ve středu 15. listopadu 2017, od 19:00 hodin, ve Vojenském kostele sv. Jana Nepomuckého (Kanovnická 5/72, Praha 1 - Hradčany).

Violoncellisté, sourozenci Anna Brikciusová a František Brikcius (Duo Brikcius), uvedou skladby pro dvě violoncella. Koncert pro dvě violoncella od francouzského skladatele Françoise Couperina (1668 - 1733), českou premiéru skladby Sonata for two cellos od anglické skladatelky Sonji Grossnerové, skladby Funambule II. pour deux violoncelles české skladatelky a varhanice Ireny Kosíkové, Duo pour 2 violoncelles, op. 53 n°1 od skladatele Jacqua Offenbacha ( 1819 - 1880 ) a od italského skladatele Antonia Vivaldiho (1678 - 1741) koncert pro dvě violoncella.

Ve spolupráci s Duchovní službou AČR. Vstup volný.

Festival Brikcius - 6. ročník cyklu koncertů komorní hudby v Praze (L'Arte dell'Arco - Buxtehude - Brahms120 - Tansman120) se každoročně koná pod záštitou starosty Městské části Praha 1 Oldřicha Lomeckého a v rámci mezinárodních Daniel Pearl World Music Days. Více informací je k dispozici na webových stránkách http://Festival.Brikcius.com .

Festival Brikcius 2017
Témata: Festival Brikcius, Praha, festival, koncert | Region: Praha