Společnost Double Robotics spouští prodej v on-line obchodu Apple Store pro oblast Evropy, Blízkého východu a Afriky.

Expanze do oblasti Evropy, Blízkého východu a Afriky podnítí celosvětový růst na poli práce z domova
Zadavatel: Marketwired, LP. | 10.7.2015 | Telekomunikace, IT

SUNNYVALE, Kalifornie - Společnost Double Robotics, tvůrce teleprezenčního robota Double, dnes začíná prodávat robota Double v on-line obchodě Apple Store pro Evropu, Blízký východ a Afriku. To znamená první velkou expanzi společnosti mimo USA od jejího uvedení na americkém Apple Store v roce 2013. Zahájení prodeje v této oblasti zdůrazňuje odhodlání společnosti umožnit práci z domova každému.

"Uvedení do prodeje v oblasti Evropy, Blízkého východu a Afriky je pro nás obrovským krokem směrem k růstu. Jsme nadšeni, že nás společnost Apple v naší snaze o růst i nadále podporuje,“ řekl David Cann, generální ředitel společnosti Double Robotics. „Náš růst byl rychlý a díky našemu přístupu zaměřenému na uživatele je náš teleprezenční robot preferovaným zařízením vzdělávacích institucí a podniků. Naše práce bude pokračovat směrem k tomuto cíli, abychom umožnili práci z domova na celém světě."

O společnosti Double Robotics
Společnost Double Robotics je tvůrcem robota Double, předním světovým teleprezenčním robotem. Zařízení Double je robot s vloženým iPadem, který nabízí lidem fyzickou přítomnost v práci nebo ve škole, když tam nemohou být osobně. Společnost byla založena v roce 2012 a k dnešnímu dni se prodalo 4 000 kusů. Společnost Double Robotics, absolvent akcelerátoru Y Combinator, je soukromá technologická společnost se sídlem v kalifornském Sunnyvale. Více informací najde na www.doublerobotics.com.

Kontakt pro média:
Sara Broyles
Double Robotics
sara@doublerobotics.com
408-396-3874

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›